Over Luijckx Talent Sourcing

Start als Horeca Uitzendbureau

Luijckx Talent Sourcing is in 2018 begonnen als horeca uitzendbureau (toen nog Hospitality Profs). De keuze voor deze branche was voor ons een logische, namelijk de passie die we zelf voor hospitality én mensen hebben: de drive om kwaliteit en werkplezier te brengen. Hier maken wij het verschil.

Corona bracht nieuwe kansen

De Coronatijd was voor de hospitality branche een ware ‘game changer’. De business viel van de een op de andere dag weg, zonder vooruitzicht op snel herstel. Dit betekende nogal wat voor de branche en dus ook voor Luijckx Talent Sourcing.
In 2021 hebben we de eerste stappen gezet op de interim-markt. De behoefte aan ervaren, interim professionals in diverse branches is ontzettend groot en dat wordt alleen maar groter door onder andere de ‘vergrijzing’. Veel bedrijven hebben hulp nodig om de juiste mensen voor hun opdrachten te vinden.
In de zomer van 2022 hebben wij onze propositie uitgebreid met de werving en selectie van vast personeel. Veel bedrijven gaven aan dat continuïteit op de langere termijn belangrijk is.

Werving en Selectiebureau vanaf 2024

In de afgelopen jaren hebben we met Luijckx Talent Sourcing een groot en divers netwerk opgebouwd. Het is een mooie uitdaging om deze bedrijven en zelfstandige professionals met elkaar in contact te brengen. Elke dag zetten wij ons daar met veel plezier voor in.

Over de oprichters van Luijckx Talent Sourcing

Ronald
Ronald heeft de eerste ervaringen op het gebied van leiderschap en strategisch inzicht opgedaan in zijn militaire carrière. Na de KMA is hij opgeklommen tot gebrevetteerd luitenant- kolonel bij de Koninklijke landmacht. Hierna heeft hij ruim vijfentwintig jaar ervaring opgedaan op executive level bij corporate bedrijven in de contact center-, uitzend- en consultancybranche.

Kenmerkend voor Ronald: zijn doelgerichtheid, communicatieve vaardigheden, strategisch en analytisch inzicht en verbindend vermogen. Binnen Luijckx Talent Sourcing richt Ronald zich voornamelijk op algemeen management (strategie, finance en communicatie) en commercie.

Jeroen
Jeroen heeft relevante ervaring opgedaan vanuit de Hogere Hotelschool en de catering branche, waar hij als partymanager werkzaam was.

Jeroen is klant- en mensgericht, heeft doorzettingsvermogen en denkt in oplossingen. Binnen Luijckx Talent Sourcing richt hij zich voornamelijk op operationeel management (inclusief HR en recruitment) en accountmanagement.

Wil je vrijblijvend kennis met ons maken?

Dat kan altijd. Via onze contactpagina bereik je ons heel makkelijk.
Binnen 24 uur laten wij dan van ons horen. Gegarandeerd!