Vast & Interim

Werven en selecteren van vaste en interim professionals een moeizaam proces? Geef het uit handen en bespaar tijd én geld

De juiste persoon vinden voor jouw vacature of tijdelijke opdracht kan een flinke uitdaging zijn. Zeker in de krappe arbeidsmarkt waarin we nu al een tijd verkeren, is haast geboden. Vind op korte termijn maar eens een (interim) professional die genoeg ervaring heeft, de juiste kennis heeft én ook nog binnen de cultuur van jouw bedrijf past. Dat valt in veel gevallen niet mee.

Snel inspelen op de vraag

Luijckx Talent Sourcing helpt jou dit proces te vergemakkelijken. Dit doen we onder meer door gebruik te maken van LinkedIn, Indeed en ons eigen netwerk.

Bij de intake stellen we samen scherp aan welke eisen jouw professional moet voldoen. Vervolgens gaan we voor jou aan de slag. Binnen twee tot drie weken bieden we minimaal twee geschikte profielen aan, waarbij voor ieder profiel één referentie is opgenomen. Het selectieproces kan dan beginnen.

Specifiek voor Interim

Tijdens de opdracht houden we intensief contact. Uit interesse, maar ook om te kijken of de opdracht naar wens verloopt. Als onze klanten en professionals tevreden zijn, dan zijn wij dat ook.

Facturatie gebeurt op maandelijkse basis zolang de opdracht loopt. Het tarief is 18% bovenop het afgesproken uurtarief exclusief BTW.

Specifiek voor Vast

De eenmalige fee is gebaseerd op 18% van het bruto jaarsalaris, vermeerderd met alle emolumenten zoals vakantiegeld, bonus en vaste onkosten vergoedingen, exclusief BTW.

Als gedurende de proeftijd (maximaal 2 maanden) een kandidaat niet blijkt te voldoen, zal Luijcks Talent Sourcing binnen drie maanden kosteloos voor een vervanger zorgen. Indien wij er binnen drie maanden niet in slagen een geschikte kandidaat te vinden betaalt Luijcks Talent Sourcing 50% van de fee terug.

Luijcks Talent Sourcing helpt jou zoeken naar vaste en  interim professionals voor medior en senior functies. Denk hierbij aan functies in operations, sales en ondersteuning.

Wij werken binnen deze branches:

Contact centers

Detachering- en uitzendbureaus

Overige zakelijke dienstverlening (schoonmaak, beveiliging etc.)

ICT en engineering

Transport, logistiek en supply chain

Hospitality (ook in de zorgsector)

Dus zoek jij op korte termijn een professional voor jouw openstaande vacature of die jou tijdelijke opdracht tot een succesvol einde brengt? Ben jij als (interim) professional op zoek naar een nieuwe baan of opdracht? Dan is het tijd om kennis te maken met Luijcks Talent Sourcing!